Particulier

Uw inkomstenbelasting, onze zorg

Uw belasting in de regio Amsterdam op een zeer professionele manier geregeld ? Als particulier bent u hiervoor bij D.G. Consultancy aan het goede adres. Voor de meeste hardwerkende mensen is belasting een noodzakelijk kwaad. Door het echter goed te doen, kunt u veel uit de aangifte van uw inkomstenbelasting halen. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn. Onze specialisten koppelen een gedegen advies aan een voordelig tarief. Voor € 65,- wordt uw aangifte op een zeer professionele wijze al geregeld.

 

De klantvriendelijke specialist

Hoe men het ook wendt of keert, de aangifte van uw inkomstenbelasting is een persoonlijke zaak. Daarom behandelt Dave Groeneveld Consultancy iedere zaak als uniek. Dat betekent een heldere gang van zaken en een open manier van communicatie. Wij houden van 1-op-1 contact om al uw vragen te kunnen beantwoorden en aan uw wensen te voldoen. Heeft u vragen of opmerkingen, u kunt te allen tijde bij ons terecht voor informatie over de aangifte.

 

Haal meer uit uw aangifte

Wilt u uw aangifte inkomstenbelasting uitbesteden of graag meer informatie over onze unieke werkwijze en dienst? Meldt u dan aan via ons contactformulier.

 

Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.