Over DG

Dave Groeneveld merkte dat veel administratiekantoren pretenderen klantvriendelijk te zijn, maar in feite hun klanten als nummer behandelen. Om te bewijzen dat het anders moest, startte hij vanuit zijn eigen huis een bedrijfje genaamd D.G. Consultancy. Vanuit de huiskamer werd de administratie voor 15 klanten gedaan.

 

Sinds de oprichting, wordt de administratie gekoppeld met een bezoek aan de klant. Tijdens zulke bezoeken wordt de klant uitvoerig ingelicht betreffende zijn of haar administratie. Naast deze écht persoonlijke benadering, zijn de tarieven van DG Consultancy veel lager dan de algemeen gehanteerde. Hierdoor is het kantoor zeer aantrekkelijk voor zzp-ers en het MKB uit de regio Purmerend – Waterland -Alkmaar- Hoorn -Amsterdam en het Gooi.

 

 

 

Sinds 2015 is het kantoor gevestigd aan de Stadhouderslaan 118 in Soest. De unieke aanpak van het kantoor heeft geresulteerd in het feit dat er nog nooit een klant is weggaan bij D.G. Consultancy. Momenteel heeft het bedrijf meer dan 50 zakelijke klanten en ruim 100 particuliere klanten .

 

Uiteraard kunt u vrijblijvend informatie over ons kantoor of de werkwijze aanvragen. Wij staan u meer dan graag te woord. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op