MKB

Een gedegen administratie is van levensbelang voor het MKB. Zelfs de kleinste bedrijven krijgen te maken met een aanzienlijke stapel papierwerk en informatie. Een professionele afhandeling hiervan is een echte noodzaak. D.G. Consultancy is al jarenlang een echte partner van het bedrijfsleven. Door deze ervaring kan ieder bedrijf, ongeacht de branche, terecht bij deze regionale expert.

 

Administratie geregeld voor het MKB

 

Wij bieden de volgende diensten aan: 

 

Administratieverwerking
Het periodiek verwerken en controleren van uw financiële administratie met bijbehorende BTW-aangifte.

 

Opstellen van de Jaarrekening en fiscale aangifte
Het opstellen van de jaarrekening van uw onderneming met de daarbij behorende fiscale aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. Dit vormt de leidraad voor de advisering in strategie naar de toekomst.

 

Belastingadvisering / Aangifte Inkomstenbelasting
Het verzorgen van de complete aangifte inkomstenbelasting alsmede het bieden van belastingtechnische oplossingen en advisering.

 

Loonadministratie
Het verzorgen van de complete loonadministratie zoals loonverwerking, opstellen arbeidscontracten, aan- en afmeldingen personeel en de aangifte loonheffingen.

 

Startersbegeleding
Vanaf dag één de juiste begeleiding bij uw bedrijf. Bij het opstellen van een bedrijfsplan, financieringsaanvraag, inrichten van uw financiële administratie, aanmelding belastingdienst en de overige bijkomende zaken wordt u terzijde gestaan.

 

Financiële Herstructurering / Aanvraag bedrijfsfinanciering
Bij een liquiditeitsbehoefte in een groeiscenario of bij financiële tegenwind staan wij terzijde bij het opstellen van de liquiditeitsbehoefte en nemen wij het gehele traject uithanden bij de aanvraag naar de financiële instellingen.

 

Wilt u meer weten over onze kwaliteitsdiensten en de voordelige tarieven?

 

Meldt u dan aan via ons contactformulier.