Administratiekantoor D.G. Consultancy uit Soest

Welkom bij D.G. Consultancy, hét administratiekantoor in Soest voor kleinere en startende ondernemers in de regio’s Amsterdam en Utrecht. Bij ons ben je aan het juiste adres voor professionele boekhouding op een betrokken wijze voor je verzorgd. Wij zijn gespecialiseerd in het overnemen van de bedrijfsadministratie van ZZP’ers en het MKB en zorgen dat alles goed op orde is.

 

Over het administratiekantoor

 

D.G. Consultancy is opgericht door Dave Groeneveld vanuit het oogpunt dat een administratiekantoor persoonlijk dient te zijn. Wij behandelen jou dan ook altijd als persoon en niet als nummer. Een betrokken werkwijze die leidt tot professionele en passende resultaten staat bij ons daarom centraal. We komen bij jou op locatie langs om jouw situatie te bespreken en je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bovendien hanteren wij voordelige tarieven, zodat je nooit met onverwachts hoge kosten komt te zitten. Onze unieke aanpak heeft door de jaren heen al voor vele tevreden klanten op zakelijk én particulier gebied gezorgd.

 

Compleet geregelde administratie

 

Je administratie uitbesteden aan een specialist maakt het jou een stuk gemakkelijker. Het doel van D.G. Consultancy is om jou volledig te ontzorgen. Bij ons administratiekantoor kun je terecht voor allerhande diensten op het gebied van administratie, boekhouding en belasting. Dit doen wij voor particulieren, ZZP’ers, het MKB en startende ondernemers. Wij verrichten hierbij diensten zoals het opstellen van de jaarrekening, het indienen van belastingaangiftes en het geven van deskundig advies. Met andere woorden: wij staan garant voor complete service en professionele resultaten.

 

Maak vandaag nog een afspraak met D.G. Consultancy en wees binnen de kortste keren verzekerd van een volledig professioneel geregelde administratie. Wij geven je met alle plezier en geheel vrijblijvend meer informatie over onze diensten en aantrekkelijke tarieven. Je bereikt ons via het telefoonnummer 085-2084271 of via het online contactformulier. Vanuit Soest staan wij klaar in onder andere Hilversum, Amersfoort, Amsterdam, Purmerend, het Gooi, Hoorn en Alkmaar.